Plafond spuiten in jouw garage?

Glinsterende auto’s, nieuw strak en het blinkt je tegemoet. Deze snelle en mooie auto’s zijn HET visitekaartje van uw bedrijf. Maar hoe flitsende, blinkend en strak is de ruimte waarin deze auto’s staan? Een goed verkoopgesprek begint in een schone, lichte en representatieve omgeving. Fris, schoon en licht.

Waar voorheen de werkplaats een plek was voor olie en viezigheid is dat door de huidige technologie niet meer nodig. Toch zijn de meeste werkplaatsen nog steeds donker en minder hygiënisch. De meeste auto’s worden op dit moment aan de laptop gelegd. Dit zorgt ervoor dat werkplaatsen nu schoner gehouden kunnen worden. Snelheid en continuïteit in de werkplaats is de prioriteit. Toch maakt een schone werkplaats een professionele, betrouwbare en goede indruk. Zo wordt uw werkplaats het visitekaartje van het bedrijf. Een schone, lichte en frisse werkplaats geeft meer werkplezier, wat de productiviteit ten goede komt.

Plafond coaten

Hoe werkt plafonds spuiten?

Met een airless verfspuit wordt de coating op het oppervlak aangebracht. U kunt al uw inventaris laten staan. Onze mensen beschermen uw spullen zorgvuldig met plastic. Twee uur na coating kan de ruimte alweer gebruikt worden. Het middel laat immers geen hinderlijke geur achter. Wit is de meest gekozen kleur. Pristine coating is echter ook in andere kleuren verkrijgbaar. Daarnaast kan Interceil ook wanden coaten.

De voordelen van plafond spuiten op een rij:

• Verbeteren van lichtreflectie
• Behoud van brandwerende eigenschappen
• Toepasbaar op alle soorten plafonds
• Minimum aan overlast
• Geen hinderlijke geuren
• Kan ook in kleur worden uitgevoerd
• Voordeliger dan vernieuwen

plafond coaten

Dealerstijl aanpassen

Als de huisstijl of dealerstijl wijzigt moet jouw showroom hierop aangepast worden. Je kunt alles laten schilderen. Maar je kunt ook het plafond, de wanden en de gevel laten spuiten. Interceil kan naast de plafonds en wanden ook de buitengevel spuiten. Dit kan in verschillende kleuren. Zo kun je de levensduur van plafonds, wanden en gevels verlengen. Dit komt de uitstraling van jouw autobedrijf ten goede.

Strakke en nauwkeurige planning

Interceil staat bekend om een strakke en nauwkeurige planning. Onze vakmensen bepalen samen met u vooraf met u welke werkzaamheden in welk tijdsbestek uitgevoerd kunnen worden. Wij spuiten plafonds snel, efficiënt en flexibel, zo is de werkonderbreking zo kort mogelijk.

De specialisten van Interceil werken door heel Nederland en België. Elke klus is maatwerk, dus we komen graag bij u langs om het werk op te nemen. We geven hier een vrijblijvend advies en een prijsopgaven. Zijn jouw showroom en werkplaats toe aan een metamorfose of renovatie? Bel dan vandaag nog!

plafond spuiten