Wanden schilderen door een erkende schilder?

Wanden schilderen, dat is een optie. Echter, wanden spuiten is een betere optie. Schilderen is een tijdrovende, dure en een milieu onvriendelijke klus. Interceil spuit de wanden van uw bedrijf in plaats van de wanden te verven.  In de afgelopen jaren heeft Interceil velen showrooms, bedrijfshallen en werkplaatsen gecoat. Er wordt veelal in de kleur wit gecoat, met een gekleurde lambrisering langs de onderkant om de ergste vervuiling tegen te gaan. Ook op grote hoogte spuit Interceil de wanden en plafonds. Door de witte wanden en plafonds oogt de ruimte lichter zonder extra lichtbronnen.

wanden coaten

Hoe werkt wanden spuiten?

Wanden spuiten met een airless verfspuit. Met de airless verfspuit wordt de coating op het oppervlak aangebracht. Het verfspuiten gaat snel en gelijkmatig. U kunt al uw inventaris laten staan. Onze mensen beschermen uw spullen zorgvuldig met plastic. Twee uur na coating kan de ruimte alweer gebruikt worden. Het middel laat immers geen hinderlijke geur achter. Wit is de meest gekozen kleur. Pristine coating is echter ook in andere kleuren verkrijgbaar. Interceil zorgt zelf voor eventuele hoogwerkers. Onze coating hecht ook op grote hoogte direct.

Voordelen van het verfspuiten van wanden

• Toepasbaar op alle soorten wanden
• Ook op grote hoogte kan er gespoten worden
• Duurzaam en milieu vriendelijk
• Geen hinderlijke geuren
• Voordeliger dan schilderen
• Snel en efficient werkproces

garage renoveren

Wanden spuiten in dealerstijl

De dealer heeft de huisstijl aangepast. Wat nu? De plaatselijke schilder kan de showroom en de werkplaats verven in de juiste huisstijl. Maar u kunt ook contact opnemen met Interceil. Interceil zorgt er snel en efficiënt voor dat uw bedrijf in de juiste dealerstijl is. Niet alleen de wanden, maar ook de gevels en het plafond spuit Interceil mee. Interceil kan coaten in alle kleuren.

spuiten wanden

Planning van het renoveren van uw bedrijf

Interceil zorgt ervoor dat er samen met u een nauwkeurige, efficiënte en flexibele planning wordt gemaakt. Op deze manier beperken wij de werkonderbreking tot het minimum. Benieuwd wat er mogelijk is? Onze vakmensen komen graag het werk opnemen. Ieder werk is anders, wij verzorgen daarom maatwerk.

wanden coaten verven

Transformatie van uw werkplaats

Dusseldorp 1
Dusseldorp 2-1